Belangrijke momenten

Een baby op komst, een baby geboren, een vrolijke kleuter/peuter, een eerste verjaardag, een communie of lentefeest, Sweet 16, eerste grote liefde, verloving, trouwfeest, ….

Er zijn teveel belangrijke momenten om op te sommen en ze zijn voor iedereen anders. Wil je deze momenten graag vastleggen met foto’s dan zit je goed bij Fotografie Natalie.

Wil je een fotoshoot van jezelf, met je favoriete huisdier, je kinderen of samen met een vriend(in)?

Of wil je foto’s laten maken om kado te doen aan je partner, de oma en opa, …

Enkele praktische tips:

  • Bolle buikjes zijn op hun mooist rond 7 à 8 maanden.
  • Newborn babytjes slapen het makkelijkste doorheen een fotoshoot als ze binnen de twee weken na de geboorte gefotografeerd worden. Neem nog tijdens de zwangerschap contact op om een voorlopige datum in te plannen voor een newbornshoot. Voelt mama zich niet fit genoeg dan kan een shoot natuurlijk ook nog na die twee weken ingepland worden.
  • Baby’s staan leuk op de foto als ze hun hoofdje kunnen optillen (rond 3 maanden) of als ze zelfstandig kunnen zitten (vanaf 6 maanden).
  • Kinderen gaan graag op de foto met hun favoriete knuffel of speelgoed. Neem dit zeker mee naar een shoot, altijd leuk om een persoonlijke toets aan de foto te geven.
  • Kleding: Opvallende logo’s, prints, felle kleuren en tekst kunnen storend werken. We willen dat de aandacht in de foto naar het model gaat en niet naar de kleding. Het is ook leuk als een foto een beetje tijdloos is. Wat vandaag opvallend en in de mode is, is dat binnen een paar maanden misschien niet meer.

Foto’s zijn zowel mogelijk op locatie als in de studio.

In de fotostudio is het gezellig vertoeven en ze is ook volledig op kindermaat ingericht. Ouders kunnen rustig een tasje koffie of thee drinken terwijl de kinderen op verkenning gaan in de studio. Materiaal genoeg in de studio voor een creatieve shoot. Aan hen om zich uit te leven. Spontaniteit staat hierbij voorop en op deze manier krijg je ook de leukste foto’s.

Ik maak ook graag foto’s om speciale momenten in het leven op een creatieve manier aan te kondigen en te delen met anderen. Ik help dan ook graag met het maken van kaartjes om een verloving aan te kondigen, uitnodigingen voor een trouwfeest, een baby op komst,…

Ook het ontwerpen van unieke kerst-, communie- en bedankkaartjes.

Op zoek naar een origineel geboortekaartje? Neem dan ook zeker een kijkje bij ‘creatieve uitwerking’.