Prijzen

Basistarieven

Een fotoshoot in de studio kost 120 euro en duurt maximum een uurtje.

Broer/zus, mama en papa zijn ook welkom op de foto maar laat het wel eventjes op voorhand weten. Een standaard fotoshoot draait immers altijd rond één persoon anders worden het meerdere fotoshoots en deze worden anders aangerekend en dienen anders ingepland.

Fotoreportage communie/lentefeest kan zowel in de studio als op verplaatsing (omgeving Edegem geen verplaatsingsvergoeding). Er is tijd voorzien om kleren te wisselen indien gewenst. Het tempo van de communicant en zijn/haar ideeën worden gevolgd.

Hebben jullie graag uitnodigingen voor het feest of bedankkaartjes vraag ernaar. Prijzen starten vanaf 15 euro voor 10 kaartjes.

Gepersonaliseerde feestvlaggen, wensblaadjes die de gasten kunnen invullen, magneten, gepersonaliseerde uitdeelzakjes, … een ander idee? Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Een newbornreportage kost 145 euro. Hier volgen we het ritme van de ouders en de kersverse baby. Er is extra tijd voorzien voor voeding, verschonen, sussen en troosten. Neem indien gewenst wat leuke kleedjes mee, favoriete knuffel of doekje, luiers, pap, …

Inbegrepen in bovenstaande prijzen zijn steeds:

* Professionele nabewerking van de foto’s.

* Selectie van de vijf beste foto’s door de fotograaf en aflevering digitaal in hoge resolutie.

* Toegang tot een online galerij waar je alle foto’s kan bekijken en uit kan kiezen voor            eventuele nabestellingen of aankoop van het digitale bestand in hoge resolutie aan              15€/stuk.

Nabestellingen:

Prijzen voor de prints zijn afhankelijk van het gekozen papier en het formaat. Om een idee te geven hieronder wat voorbeelden van prijzen op kwalitatief fotopapier:

Foto 10×15 cm: 3 euro

Foto 13×19 cm: 6 euro

Foto 15×22 cm: 10 euro

Foto 20×30 cm: 18 euro

 

Wat andere foto opdrachten op locatie betreft neemt u best even contact met me op om de prijs te bespreken.
De kostprijs van bijvoorbeeld een trouwfeest hangt af van de duur dat ik als fotograaf aanwezig moet zijn, of jullie een afgewerkt album willen, verplaatsingskosten enz…

Dus aarzel zeker niet om contact met me op te nemen via het contactformulier op deze site.